Ervaringen van cliënten

“ Ik heb het contact met Annemiek als zeer prettig ervaren. Ze voelt erg goed aan wat er speelt en stemt goed af op mijn energie. Annemiek komt rustig en duidelijk over en is niet bang om moeilijke punten aan te raken. Bedankt voor je steun. "

“De aanrakingen zijn zorgvuldig, warm en intens. Na iedere sessie voel ik me beter in mijn lijf zitten, waardoor ik mezelf herboren voel en waardoor ik ook erg goed inzicht krijg in mijn proces. Annemiek heeft een groot empathisch vermogen, straalt veel rust uit, geeft vertrouwen en kan een goede balans vinden tussen afstand en nabijheid.”

“Ik heb hele nieuwe ervaringen gehad. Ik was plots alle informatie kwijt en kwam in een soort van niemandsland terecht. Erg mooie, serene ervaring.”

“Mijn ervaring bij deze sessie was dat je rust uitstraalde in je aanraking met mij en mij de tijd gaf om mijn ademhaling naar het gebied te brengen en het vervolgens te ontspannen. Ik voelde alles weer stromen en kreeg de tijd om dit te laten gebeuren. Dat vond ik fijn. Tijdens de sessie voelde ik dat er een spanning van me afgepeld werd en de spanning die er nog was mocht er zijn.”

“Het is voor mij verbazingwekkend hoe diep en hoeveel pijn er in mijn lichaam is opgeslagen. Beetje bij beetje wordt het gevoeld en verwerkt.”

Met liefde gemaakt door Therapeuten Website