Iets voor jou?

Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt. We kunnen altijd overleggen of ik iets voor je kan betekenen.

Opgroeien onder ouder(s) bij wie men zich onveilig voelt heeft grote gevolgen voor de ervaring van de wereld en het leven. Eenmaal volwassen zit men vrijwel altijd in de overlevingsstand. Het zelf is nauwelijks tot ontwikkeling gekomen.
Vaak ontbreekt het deze mensen ook aan zelfcompassie. Met andere woorden: het ontbreekt hen aan een vriendelijke, zorgzame en niet-oordelende houding ten opzichte van zichzelf, vooral gedurende momenten van tegenslag en leed. Herstellen van de gevolgen van verwaarlozing in de kinderjaren vereist een grote inzet, maar het leidt ook tot kracht en macht over je eigen leven, je verbonden gaan voelen met andere mensen, autonomie en het tot bloei laten komen van je talenten.

 

Welke mensen mag ik zoal ontmoeten in mijn praktijk?

  • Mensen met wie het goed gaat, maar die meer levenslust en vreugde willen ervaren en merken dat iets van binnen hen ervan weerhoudt om helemaal zichzelf te zijn.
  • Mensen die meer willen gaan voelen in hun lichaam en daardoor meer bewustzijn krijgen over wat zij nodig hebben, wie ze zijn en wat hun verlangens zijn. Mensen die van hieruit opnieuw richting willen gaan geven aan bijvoorbeeld hun werk of relaties en daardoor hun leven als meer zinvol kunnen gaan ervaren.
  • Mensen die niet lekker in hun vel zitten, slecht slapen, angstig zijn of bijvoorbeeld blijven hangen in verdriet of boosheid.
  • Mensen met een lichamelijke klacht die naar de onderliggende oorzaak willen kijken.
  • Mensen die tegen een burn-out aanzitten of ervan herstellende zijn.
  • Mensen met een eetstoornis (Anorexia Nervosa en/of Boulimia Nervosa).​ 
  • Mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, recent of langer geleden, en merken dat ze die nog niet verwerkt hebben.